Bogen “Lige om lidt…”

*Ekspeditionsgebyr+forsendelse på 66,00 kr

Min ide med bogen startede allerede i 1991 hvor jeg medvirkede i min første tv udsendelse og her fortalte at jeg var rask, hvilket dog var med visse forbehold. Jeg havde på dette tidspunkt en skjult bulimi, men var sikker på at jeg kunne overvinde trangen til at kaste op og længslen efter at være tynd inden andre opdage mit “skuespil”. Først i 2002 kunne jeg slippe psykiatrien helt.

Bogen handler om mig og hvordan jeg oplever at være i et behandlingssystem gennem 20 år. Om mine mange kampe og min fighter vilje for at få hjælp til at finde min vej og en længsel efter at blive set og mødt som menneske. Det er dog ikke uden udfordringer da de fleste har en interesse i at jeg skal tilpasses deres behandlingsplaner. Det giver nogle gevaldige misforståelser, oplevelser af svigt og uoverensstemmelser.  

Sagt om bogen ”Lige om lidt ...”

”Tror du, der også er et godt liv for mig?” 

Spørgsmålet blev stillet til mig af en ung pige under et af mine foredrag om psykisk sårbarhed. Kirsten Kallesøes historie i denne bog er et levende bevis på, at der er et godt liv for alle. At det nytter at kæmpe – også når det ser allermest sort ud. Og her er håbet helt centralt og det mest dyrebare, vi har. Man kan komme sig og få et godt liv, men det kræver mod, styrke og støtte – også fra andre. Bogen ”Lige om lidt…” er et vigtigt bidrag til at skabe større åbenhed og debat om, hvorfor mange har det svært, og hvad vi andre kan gøre for at hjælpe – uanset om vi er pårørende, professionelle eller venner.

Poul Nyrup Rasmussen
fhv. statsminister og formand for Det Sociale Netværk.
www.psykisksårbar.dk

”Efter at have læst Kirsten Kallesøes bog sidder jeg tilbage med følgende overbevisning på vegne af os professionelle behandlere: Nysgerrighed! Det er en grundlæggende etik i forsøget på at forstå patienten indefra og forstå os selv og vores tiltag udefra, sådan som de opleves af dem, det er meningen at vi skal hjælpe.”

Finn Skårderud
norsk professor, psykiater og forfatter. International ekspert indenfor spiseforstyrrelser

BESTILLING af bogen - KONTAKT MIG HERUNDER

*Ekspeditionsgebyr+forsendelse på 66,00 kr

Vælg antal bøger
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.